English version
Januari
Nieuwsflits
alt text
Maak een plan en zorg ervoor dat het geen plan blijft

Marlo Ploemen, ING ITP IT Trainee: ‘Pensioen is een onderwerp dat voor iedereen relevant is. Ook voor jongeren. Want hoe eerder je begint, hoe beter. En hoewel ik er zakelijk helemaal niet mee te maken heb, heb ik er wel een intrinsieke motivatie voor. Ik wil weten waar ik m’n geld aan uitgeef.’

Lees meer
Indexatie van jouw pensioen met 4,58%

Het bestuur van ING CDC Pensioenfonds is blij de pensioenen te verhogen met 4,58%. De verhoging is gebaseerd op de stijging van de prijzen.

Lees meer
Nieuwe pensioenwet door Tweede Kamer

Op 17 januari is de Eerste Kamer begonnen aan de behandeling van de wet. Het is de bedoeling dat de wet per 1 juli 2023 in werking treedt. Vervolgens hebben pensioenfondsen tot 2027 de tijd om over te stappen op het nieuwe stelsel.

Lees meer
Houd je betaalspecificatie en jaaropgave in de gaten

Was je in 2022 al met pensioen? Eind januari 2023 ontvang je een betaalspecificatie en jaaropgave. Dat laatste is belangrijk voor je belastingaangifte. Je vindt de documenten terug op Mijn Pensioen.

Lees meer
Dekkingsgraden per december 2022 zijn bekend

De dekkingsgraden van ING CDC Pensioenfonds per 31 december 2022 zijn bekend. De dekkingsgraad is 123% en de beleidsdekkingsgraad is 121%.

Lees meer